Az olasz Moto One ruházati cég tulajdonosa, a saját versenyzői és más ismert motoros ruházati márkánál eltöltött kereskedelmi tapasztalata alapján úgy döntött, hogy saját cégének termékeiben ötvözi mindazt, amit a hosszú évek alatt megszerzett. Megalkotta tehát saját cégét, melynek termékei magas színtű követelményeknek felelnek meg. Termékeit a városi és túra motorozást kedvelők számára alakította ki, melyekhez olyan kiegészítőket ajánl, mint például a női és férfi aláöltözetek, melyek 2012-ben egyedülállóan kompressziós termékekkel is kiegészülnek.

De melyek is a motoros ruházatokkal szemben támasztott követelmények?

A legfontosabb követelmény, melynek a motoros ruházatoknak meg kell felelniük, a védelem. Éppen ezért a Moto One termékek kiváló minőségű, német, TÜV engedélyes protektorokat tartalmaznak. Ide tartozik az is, hogy a motoros ruházat viselője jól látható legyen a többi közlekedésben résztvevő számára is, ezért a ruházatokat 3M ScottchliteTM fényvisszaverő, úgynevezett reflektív betétekkel látták el.

Mindemellett a Moto One termékek víz- és széllálló, valamint páraáteresztő CorduraTM anyagból készülnek, melyek könnyűek, és az átszellőztetés jegyében több helyen alkalmaznak nyitható-zárható szellőzőket.

A praktikusság is egy olyan szempont melyet az olasz tulajdonos, Paolo Pandin fontosnak tartott egyértelművé tenni kollekciója kialakításakor. A ruházatok külső és belső, még kesztyűben is könnyen elérhető zsebeket tartalmaznak. Természetesen a Moto One kabátok bármelyik Moto One nadrággal összecsatolhatók, így esős, szeles időben mintegy „over-all”-t tudjuk viselni.

A 2012-es évben a Moto One cég a legszélesebb skálán kínálja, a piacon forgalomban lévő legjobb aláöltözeteit. Ebben az évben az aláöltözetek között megjelennek az úgynevezett kompressziós termékek, melyek a hosszabb motoros túrák során védik viselőjét az esetleges izomfájdalmaktól, illetve trombózistól. Egyes aláöltözeteket karbon szálakkal erősítettk meg.

MotoOne ruházattal kapcsolatban érdeklődj alábbi kollegáinknál:

Kun József
Tel.: +36 20 915 5524
E-mail cím: joe@karasna.hu