SONY Action Cam – Motorozáshoz is tökéletes!

Szeretsz motorzni? Az Action Cam minden egyedülálló pillanatot tökéletes tisztasággal rögzít, akár hegyeket hódítasz meg a szerpentineket, akár a versenypályán bizonyítasz. A SteadyShot gondoskodik a remegésmentes, egyenletes Full HD minőségű felvételről. Amikor a felvételt befejezted, a beépített Wi-Fi funkció segítségével azonnal megoszthatod a videót mobiltelefonodon, és máris újraélheted az élményeket.

Fedezd fel a víz alatti világot – Action Cam tartozék vízálló tokkal

Extrém kalandokra készen

Videokamera, amely olyan kemény, akár a gazdája. Az Action Cam könnyű, mégis strapabíró, és készen áll megörökíteni minden hajmeresztő kalandot. Helyezd be a tartozék vízálló tokba, és egy túra alkalmával akár 60 méteres mélységig csobbanhatsz is vele. Homokos krosszpálya? Nem probléma. A tartozék tok megvédi az Action Cam készüléket a portól és szennyeződéstől. Számos kiegészítő közül választhatsz, így mindig készen állhatsz a legextrémebb akciókra.

Action Cam: fedezd fel!

Nincs többé rázkódó felvétel

Off-road terepen motorozol? Nem számít, hogy mennyire rázós a helyzet, a SteadyShot stabilizálja a felvételt az egyenletesebb Full HD képminőségért – a rázkódó felvétel már a múlté. Készíthetsz felvételt a másodpercenként 120 képkocka rögzítésére képes HD szuperlassú üzemmódban is, így felvételeid négyszer lassabban játszhatod vissza – megragadhatod pontosan azt a pillanatot, amikor sikerült az ugrás.

Bővebben az Action Cam készülékről

Készíts egyenletes videókat a SteadyShot segítségével
Filmek átvitele okostelefonra a beépített Wi-Fi funkcióval

Éld át újra az eseményeket a Wi-Fi segítségével

Még az adrenalin ott lüktet az ereidben, amikor már meg is nézheted a videóid. Küldd át a felvételeket az iOS® és Android™ rendszerű okostelefonokra vagy tabletekre a PlayMemories Mobile App és a beépített Wi-Fi segítségével. Ezután a felvételt a Facebook® vagy Twitter ™ szolgáltatásra feltöltve megmutathatod barátadinak, milyen élményeket éltél át.

Tekintsd meg az Action Cam készüléket

Készíts különleges videókat

Hófedte Grossglockner. Napsütéses tengerpart. Városi utcák. A nagy teljesítményű Carl Zeiss objektívvel mindent rögzíthetsz. Az ultraszéles 170°-os látószögnek köszönhetően semmi nem kerülheti el a figyelmed. Mindez az érzékeny Exmor R™ CMOS érzékelővel párosítva lenyűgöző HD filmeket eredményez nappal és éjszaka is.

További információk az Action Cam készülékről

Lásson tisztábban az Action Cam segítségével