007 - ultifunkciós Cerflon tartalmú karbantartó aerosol

A Karbantartáshoz:
007 - ultifunkciós Cerflon tartalmú karbantartó aerosol

Kiváló minőségű, sokoldalúan felhasználható karbantartó aerosol, mely kiváló kenési, nedvesség-kiszorító, csavarlazító, kontakttisztító, jégoldó, korrózió-gátló tulajdonságokkal rendelkezik. A flakon tartalma bármilyen pozícióban kifújható.

Kiszerelés: 50ml, 150ml, 250ml, 500ml

AKRA - motorblokk tisztító

A motor mosásához:
AKRA - motorblokk tisztító

Komoly szennyeződések eltávolítása: Az Akra Nanotech egy igen hatékony termék a motorok mosásához, a futómű és a kerékdobok belső felületének tisztításához. Az Akra speciális összetevői az aktív nanorészecskék hozzáadásával erős tisztító hatást fejtenek ki, miközben nem terhelik a környezetet. A mosási folyamatnak köszönhetően még a legszennyezettebb felület is úgy néz ki, mint az új. Az új generációs szórófej lehetővé teszi a termék felvitelét minden helyzetben, „akár fejjel lefelé is”, így használhatjuk a legnehezebben hozzáférhető helyeken is.

A lakkozott felületek és tömítések védelme: Nem károsítja a fényezett felületeket és a gumitömítéseket, sőt védi a fém felületeket a korróziótól.

Kiszerelés: 700ml

SIL – 100% SILICONE SPRAY

Gumihoz és műanyag felületekhez:
SIL – 100% SILICONE SPRAY

Professzionális minőségű termék a gumi és műanyag alkatrészek kenésére és konzerválására, fém alkatrészek, zárak kenésére, befagyásának megakadályozására. Antisztatikus hatású, víztaszító, illatmentes. Biztosítja a mechanikai alkatrészek kenését, csökkenti a súrlódást, dielektrikus-szigetelő, megóvja az alkatrészeket a korróziótól, a megrepedezéstől, az idő előtti elöregedéstől. 100% kiváló minőségű szilikont tartalmaz. Hőtűrés: - 50°C - + 250°C.

Kiszerelés: 300ml

BOLD – gumiápoló

Gumiápoláshoz:
BOLD – gumiápoló

Ragyogó, hosszan tartó fényt ad a gumi felületeknek. Nem barnul ki, ellentétben a más gumi-ápolókkal szemben, mivel nem tartalmaz oldószereket, olajos adalékokat, amelyek megbarnítják a gumit. A Bold a különleges szilikon polimer keveréknek köszönhetően ellenáll az esőnek és az autómosásnak, mindig újszerű látványt kölcsönözve a guminak.

Kiszerelés: 700ml

BONO – műanyagápoló

Műanyagokhoz:
BONO – műanyagápoló

Extrém módon hatékony készítmény mindenféle műanyag, vinil, gumi és hasonló anyagokból készült felületek tisztítására, renoválására és védelmére, színtől függetlenül. Ideális a lökhárítók, spoilerek és más műanyagból készült elemek ápolására. Egy hosszan tartó réteget képez a felületen, amely megvédi azt a megrepedezéstől és az UV sugárzás hatásaitól. Az antisztatikus hatása miatt távol tartja a port és a szennyeződéseket a felülettől.

Kiszerelés: 700ml

EXPRESS – autósampon koncentrátum

A tökéletes mosáshoz:
EXPRESS – autósampon koncentrátum

Autósampon szuper koncentrátum. Rendkívül jól teljesít! 50 mosásra elegendő. Hihetetlenül gyors és hatékony. Minden lakktípushoz alkalmazható, beleértve a metál és átlátszó fényezéseket. Csapvízzel biztonságosan keverhető. Környezetbarát, teljesen biolebomló.

Kiszerelés: 1000ml

FELIX – felni és dísztárcsa tisztító

A felnik tisztításához:
FELIX – felni és dísztárcsa tisztító

Kiváló minőségű termék, mely az acél- és könnyűfém felnik, valamint a dísztárcsán keletkezett szennyeződések eltávolítására alkalmas. Gyakorlatilag mindenféle szennyeződést eltávolít!

Kiszerelés: 700ml

NUTA ANTI-INSECT – bogár eltávolító, szélvédő tisztító

A tökéletes bogároldó:
NUTA ANTI-INSECT – bogár eltávolító, szélvédő tisztító

Speciális készítmény, a szélvédőre, lámpákra, karosszériára tapadt, nehezen eltávolítható szennyeződések, mint pl. bogár maradványok. A termék egyáltalán nem károsítja a lakkozott, a gumi és a műanyag felületeket.

Kiszerelés: 700ml

K2 TAPIS – kárpittisztító

A kárpit tisztításhoz:
K2 TAPIS – kárpittisztító

Igen hatékony kárpittisztító szuperkoncentrátum, speciális adalékokkal a nemkívánatos szagok eltávolítására. Használható a belső burkolatok, kárpitok, gumiszőnyegek, stb. tisztítására. Gyorsan távolítja el a rúzs, kávé, ketchup és juice foltokat. Könnyedén és véglegesen bánik el a tej és állati eredetű foltok okozta kellemetlen szagokkal.

Kiszerelés: 700ml

TAR REMOVER – kátrány- és rovar eltávolító

A kátrány oldó:
TAR REMOVER – kátrány- és rovar eltávolító

Speciális készítmény a gépjármű felületére felverődött aszfalt, kátrány és fanedv maradványok eltávolítására. A termék hatékonysága emelkedik magasabb hőmérsékleten, illetve ha huzamosabb ideig hagyják hatni (30 perc). Illatmentes és biólogiailag lebomló. Nem használható műanyag felületen! Ha mégis szeretné használni, akkor előtte végezzen próbatisztítást egykevásbé feltünő felületen.

Kiszerelés: 300ml

Ultra Wax – autó wax Carnauba tartalommal

A karcok eltávolítására:
Ultra Wax – autó wax Carnauba tartalommal

A legmagasabb minőségi követelményeket kielégítő wax, az autók fényezésének megóvására, a lakkozás fényének emelésére, beleértve a metál fényezést is. Az igen magas, Brazil Carnauba Wax tartalom az autó fényezését kristály tisztán tartja, mely hatás igen hosszan tartó. Speciális védelmet nyújt a savas eső, só, és UV sugárzás káros hatásaival szemben. A könnyebb használat érdekében speciálisan lágyított. A színtiszta Carnauba wax hozzáadásának köszönhetően hosszan tartó víz-gyöngyöztető védelmet ad még jó néhány autómosás után is.

Kiszerelés: 300ml

FOX – szélvédő páramentesítő

Páramentesítésre:
FOX – szélvédő páramentesítő

A K2 FOX hatékony készítmény, mely megakadályozza a szélvédő lepárásodását és megelőzi a kondenzáció megjelenését az üvegen néhány hétig. A FOX egyszerűen használható és nem hagy nyomot az üvegen. Nem csak télen használható, hanem nyirkos, esős időben az egész év folyamán.

Kiszerelés: 200ml

Honda alkatrészek, motor kiegészítők rendelése:

Fabó Imre

Tel.: +36 20 369 7973
E-mail cím: alkatresz@karasna.hu