Motor kipufogók

A legtöbb motor márka típusaihoz gyárt kipufogót az Akrapovic. Kattints a továbbra, és keresd meg, hogy a tiéden hogy nézne ki a világ egyik legjobb kipufogója.
Tovább >>

Autó kipufogók

Audi S5, BMW M3, Volkswagen Sirocco R, Mitsubishi Lancer Evo. Csak néhány típus, amire rendelhető Akrapovic kipufogó. Nézd meg, és hallgasd!
Tovább >>

Kiegészítők

Az Akrapovic prémium minőségű karbon motor elemeket, utcai ruházatot és más kiegészítőket is forgalmaz. Neked van már valami Akrapovicod?
Tovább >>

10 indok, miért vegyél Akrapovic kipufogót:

1. Teljesítmény

Az Akrapovic elsődleges célja a teljesítmény és a nyomaték optimalizálása. A végletes méreteket és formákat számítógépes és fékpadi mérések sorozata előzi meg. Ez a magas szintű technológia és mérnöki tudás biztosítja, hogy az Akrapovic kipufogók minden esetben úgy javítanak a gyári értékeken, hogy a motor élettartama sem romlik.

2. Sajátos hang

Az Akrapovic kipufogók hangja nem téveszthető össze mással. Ezek a végdobok karakteres, mélyről jövő, egyedi hangzásvilágot adnak a motoroknak és autóknak, de természetesen a hatályban lévő előírásokat mindegyik utcai dob teljesíti.

3. Egyedi formatervezés

Az Akrapovic nem csak a teljesítményre, a hangra és a súlyra van befolyással, a látványt is meghatározza. Az Akrapovic formatervező mérnökei nagyon komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy kipufogóik javítsák a motorok és autók esztétikáját.

A többi 7 indokért kattints ide...

Akrapovic kipufogókra érdeklődj alábbi kollegáinknál:

Kun József
Tel.: +36 20 915 5524
E-mail cím: joe@karasna.hu